CS:GO otteluita launtaille

Lauantaina tulessa OG sekä ENCE että GODSENT, joten myös pelattavaa näistä löytyy varmasti, mihin kannattaa panostaa, ja mikä kannattaa jättää suosiolla koskematta. Osummeko tällä viikonlopulla, vai miten lauantaina käy? Otteluita kannattaa seurata hltv:n kautta.

Jatkuuko OG.n ote myös lauantaina, saako ENCE kerättyä itsensä ja miten käy GODSENTin, jatkuuko joukkueen alisuorittaminen myös lauantaina. Näistä otteluista ei tule puuttumaan jännitystä eikä epäonnistumisia, toivotaan vain että tällä kertaa suomalaiset eivät möhellä ja tee huonoja ratkaisuja tai unohda joukkuepelin merkitystä CS:GO pelissä.

Siinä missä Heroic on viime otteluissaan voittanut GODSENTin, BIGin ja G2:n, se on myös hävinnyt NaVille ja AGO:lle eikä ole ollut niin vakuuttava. OG:lla ”vyöllä” ovat voitot ENCEstä, GODSENTista ja AGO:sta mutta tappiot BIG & NaVi eli tässäkin tulee lopulta kyse pelitavasta, ja karttavalinnasta. Elokuussa Heroic voitti 2-0 ja heinäkuussa OG voitti 2-1. Heroic on monesti luottanut NUKE + Overpass karttoihin, mutta myös Train ja Inferno ovat toimineet. OG:lla ovat toimineet Inferno, Mirage ja Train viimeaikoina, joten Dust2 karttaa ei taideta lauantaina näillä nähdä. Ovatko kartat sitten Mirage, Inferno ja Train?? Tilastollisesti tiukka kamppailu ja kertoimien valossa operaattorit pitävät Heroic tiimiä selvenä suosikkina ja OG saa jopa 2,7 kertoimia, eli selkeä vedonlyöjän valinta on OG, jopa Veikkaus antaa OG:lle 2,43 voitolle. 2-0 ei kumpikaan voita vaan kolmanteen karttaan mennään.

Valinta OG hyvällä kertoimella kartoin 2-1.

Palaako ENCE voittojen tielle?

Lauantaina pelataan myös Saksa-Suomi kamppailu eli BIG vs ENCE. Saksalaistiimi on vedonlyöjien suosikki noin 1,5 kertoimella, ENCEn kertoimien ollessa tasolla 2,3-2,4 ja Veikkaus antaa ENCE:lle 2,50 kertoimen!
Saksalaisilla on hieman paremmat tilastot, mutta erot ovat todella pienet ja vaikka ENCEä vaivaa epätasaisuus, on joukkue nyt paremmassa iskussa kuin keväällä.

BIG otti voitot GODSENT ja G2 tiimeistä, mutta näillä kahdella onkin ollut viime aikoina vaikeata. Tappio tuli Heroic ja NaVille, mutta OG:N BIG voitti puhtaasti 2-0.

ENCE hävisi juuri selvästi OG:lle ja voitti sitä ennen AGO:n ja G2:n, mutta hävisim myös GODSENT tiimille tyhmillä virheillä vaikka olivat ottaneet Navin ja Heroicin päänahat ennen sitä – ENCE ei pysty tasaisiin peliesityksiin, joten tämäkin lauantai ottelu voi päättyä ihan miten vain…. joukkueet eivät ole kohdanneet kuin helmikuussa 2019 ja silloin pelattiin LAN:issa eri joukkueilla! Molemmilla joukkueilla Dust2 on suosikkikartta, joten se nähtänee pelissä Ovatko toiset kartat Inferno ja Nuke? Miten vain voi tapahtua näillä kartoilla ja ottelu ratkennee henkilökohtaisiin virheisiin.

Tässäkin mennään kerroin edellä eli valintana ENCE, mutta tätä ei mielellään laita DUOna OG:n kanssa vaikka mielitekisi.

Valinta ENCE 2-1

Eurotiimi GODSENT kohtaa AGOn

GODSENT ei ole pystynyt kääntämään viime otteluitaan voitoiksi, paitsi ENCE pelin. Nyt GODSENT on operaattoreiden suosikki AGOa vastaan noin 1,5 kertoimella. Tilastollisesta eurojoukkue on aikalailla tasassa näiden puolalaisten kanssa eikä nämä joukkueet ole pelanneet vastakkain vielä kertaakaan. Nyt olisi GODSENTilla paikka paikata parin edellisen kamppailun loppuhetkiä, tappiot 1-2 ovat tulleet Gambit Youngsters ja BIG tiimeille. Jos GODSENT pelaa tasollaan voi se voittaa suoraan 2-0, mutta näistä ei koskaan tiedä, puolalaisilla on yksilötaitoa, mutta onko riittävästi joukkuetaitoa?

Valinta GODSENT 2-0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *