Jousiammunta uudeksi lajiksi vedonlyöntiin

Jousiammunta on ollut ihmisten yksi vanhimmista tavoista metsästää. Ja aina 1500-luvulle se oli yksi käytetyimmistä armeijan aseista ennen ruutiaseita. Jousiammunta on ollut myös urheilu-ja kilpailulajina jo antiikin olympialaisista ja kerrotaan Hercules nimisestä jousiampujasta.

Nykyaikaiset jousiammuntakisat voidaan sanoa alkaneen Englannista 1700-luvulla osana alueellisia juhlia.

Nyt jousiammunta on tullut myös osaksi vedonlyöntiä kun FeedConstruct aloittaa live lähetysten ja kertoimien tuottamisen jousiammuntakilpailuihin. Tulossa on 350 ottelua.

FeedConstructilla on jo aiemmin tänä vuonna julkaistut sopimukset mm. Ukrainan jääkiekkoliigan sekä Lettuen juniori sulkapalloturnauksen striimaamisesta.

FeedConstruct tuottaa yli 18 000 livevideolähetystä vuodessa sisältäen myös eSports-lajit – ja kaikissa on ikärajana 18 vuotta. Yritys tuottaa striimaus ja kerroinpalvelut ympäri maailman kaikille mobiilialustoille. Yritys tarjoaa myös livelähestysten jälkikatsomisen! FeedConstruct seuraa 19 lajia yli 120 maassa ja käyttää yli 25 vuoden tilastotietoja tuottaessaan kertoimia. Sen tietokannat sisältävät yli 2600 kilpailua mukaan lukien 700 jalkapalloturnausta tai sarjaa.

Yritys tarjoaa myös sovelluksen nimeät TopScore, joka tarjoaa urheiludataa ja tilastotietoa ympäri maailman.

FeedConstructin Friendship-alusta tarjoaa palvelut tällä hetkellä yli 300 operaattorille maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja: FeedConstruct

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *