Perjantaina NaVi vs ENCE

ENCE otti taisteluvoiton keskiviikkona Heroicista, jonka vaivana oli poispotkittu valventaja Hunden. CS:GO organisaatio on tutkinut bugin hyötykäyttöä enemmänkin nyt, ja todennut, ettei se löytänyt pelaajien hyötykäyttäneen bugia, joten yksikään pelaaja ei joudu ongelmiin tuon vuoksi. ENCE sai siis pienen odottamattoman edun keskiviikon kohtaamisessa, mutta se ei ota mitään pois joukkueen onnistumiselta.

NaVi on ollut ENCE:lle kohtuullisen hyvä, ja tasainen vastus. Joukkue voitti Navin toukokuussa Dust2 ja Train kartoilla, mutta se onkin joukkueiden ainoa kohtaaminen tänä vuonna. NaVi otti näyttävän voiton GODSENT tiimistä 2-0, mutta sitä ennen hävisi se NiP että Complexityn kohtaamiset 0-2. ENCE taasen on viime aikoina vuorotellen voittanut ja hävinnyt, joten nyt olisi mahdollisuus ottaa toinen voitto putkeen. Heroic voitto toi varmasti kaivattua itseluottamusta ja tauon jälkeen tuntuu, että ENCE on parhaassa iskussaan pitkään aikaan, mutta yksi kamppailu ei vielä kerro varmasti koko totuutta. Kiitos kuitenkin tuon Heroic kamppailun otteiden, voi tässä lähteä hakemaan ENCE:lle toista voittoa ESP Pro Liigan kauden 12 Euroopan ryhmätason ottelusta.

ENCE:lle on tarjolla 2-2,3 voittokerrointa, mikä on ihan kohtuullinen verrattaessa joukkueen esitystä keskiviikkona ja joukkueen historiaa NaVia vastaan.

Valintamme ENCE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *