Tiistaina CS:GO GODSENT vs ESPADA

Espada on nuori venäläinen joukkue, joka on noussut vähitellen tasolta toiselle. Espada on voittanut nyt viime aikoina mm. Winstriken, SKADEn, Imperialin ja SJ Gamingin, mutta nyt vastaan tuleva GODSENT on hieman eri tasolla pelaava tiimi. Espada on itseasiassa noussut jo sijalle 31 maailmanlistalla ja nuoren joukkueen keski-ikä on 21,9 vuotta. Vuoden vaihteessa joukkueen sijoitus oli 123.(!)

GODSENT ei rankinglistalla ole kuin viisi sijaa ylempänä, keski-ikä huitelee jo lähes 25 vuotta ja parhaimmillaan joukkue ehti käväistä sijalla 16. ja nyt on taas tipahtunut muutaman sijan nykyiselle paikalleen.

Nyt GODSENT ja Espada kohtaavat Nine to Fice 4 neljännesfinaaleissa ja ottelu on GODSENTille hyvä välipala ennen 16.päivän BIG ja 19.päivän AGO kohtaamisia ESL Pro liigassa.

GODSENT hävisi juuri niukasti Heroicille sekä OG:lle, mutta voitti välissä ENCE:n, mutta häivis myös G2:lle sekä NaVille – joukkueella on taitoa, mutta ns. parempiaan vastaan ei peli kulje parhaalla mahdollisella tasolla.

Jesse Linjala johdattelee GODSENTin voittoon. Kertoimetkaan eivät tule nousemaan kovin korkeiksi, joten DUO pariksi voisi ottaa vielä tiistain illan Astralis vs NiP kamppailun tanskalaiset eli Astraliksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *