Formuloita ja CS:GO ottelu

Tänä viikonloppuna formulat palaavat vuosien tauon jälkeen legendaarille Saksan Nürburgringin radalle. Rata on luonnollisesti kokenyt vuosien varrella paljon muutoksia, mutta tosiasia on myös se, että nykykuskeilla ei ole hyvää tuntumaa formuloilla tähän rataan. Kun vielä perjantain treenit menivät pipariksi sään vuoksi, jää treeniajaksi vain tämä lauantain treeni ennen aika-ajoa. Lisäksi virus on laittanut mm. Mercedes-kuskit eristyksiin, mutta tuo ei liene vaikeuta kuskien valmistautumista vaan saattaa jopa olla vain hyväksi. Yllätyksiin voidaan kuitenkin sunnuntain kisassa valmistautua, mutta aika-ajossa ykköseksi tullee Lewis Hamilton, koska yksikertaisesti hän on tämän hetken kuskeista se paras. Itse huomisessa kisassa ratkaisee paljon asiaa myös sää. Toivomme Valtteri Bottaksen onnistuvan jopa haastamaan Hamiltonin, mutta se oikeasti vaatisi Valtterilta 100% onnistumista tänään. Veikkaus tarjoaa Valtterille 2,80 kertoimen paalusta.

OG semifinaaleissa IEM New York Eurooppa

OG kohtaa tänään ruotsalaisen fnaticin IEM New York Eurooppa lohkon semifinaaleissa ja etenisi voitolla finaaliin. OG voitti fnaticin kahdesti keväällä ja on edennyt IEM:ssä hienosti kahdella 2-0 voitolla tähän otteluun. Mutta samalla tavalla ovat myös ruotsalaiset edenneet kahdella 2-0 voitolla. Tilastollisesti molemmat joukkueet ovat varsin tasaväkisiä ja vedonlyöntioperaattorit antavat OG:lle 1,6-1,8 kerroilta ja fnaticille reilua 2 kerrointa.

Eurooppa- lohkon voittajalle luvassa 70 000 dollaria. Tästä voittaja etenee finaaliin, jossa vastaan tulee voittaja parista Vitality/FaZe. Vitality oli A-lohkon ykkönen ja voitti myös fnaticin.

OG:lta on kauan odotettu sitä tason nostoa ja tässä olisi paikka tehdä se, joten valintamme on hyvässä vireessä olevan Aleksi Virolaisen kipparoima OG.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *