OG IEM New York Euroopan lohkon finaaliin

Erikoisin tapahtumakääntein varustettu OG vs fnatic tarjosi katsojille jännitystä lauantai alkuiltaan.

Ensinnäkin OG voitti fnaticin oman valinnan Train-kartan 16-13, mutta fnatic iski heti takaisin OG:n omassa Inferno-kartassa ja kaikki jäivät odottamaan mielenkiinnolla, mitä kolmas kartta toisi tullessaan. Kolmantena karttana kamppailussa Mirage. Jonka OG vei lopulta selvästi 16-9 voitoin ja jokaiselle OG:n pelaajalle yli 1,00 Rating.
Tänään, aivan kuten edellisessä OG ottelussa, isoa roolia otti OG:n in-game-leader Aleksi Virolainen, joka näytti miten ratkaistaan otteluita.

OG:n CS:GO joukkue on nyt ensimmäistä kertaa historiassaan finaalissa ja vastaan tulee sunnuntaina iltapäiväkohtaamiseen voittaja parista Vitality / FaZe.

Huominen kamppailu

Se, mitä Aleksi ja koko team OG on näyttänyt viimeisissä kolmessa pelaamassaan pelissä, on jotain, mikä kestää myös finaalivastustajan. Uskallamme jo nyt povata IEM New York Euroopan voittoa OG:lle huomiselle.

Jo nyt OG lähestyy sille asetettuja organisaation tavoitteita, joihin olemme tottuneet OG:n Dota2 joukkueelta. OG organisaationa jaksaa kyllä vielä odottaa, mutta vähitellen pitää pelaajien selviytyä tiukoista paikoista voittajina, onko huominen sunnuntai ensimmäinen finaalivoitto, ja samalla 70 000 dollaria joukkueelle? Me luotamme että näin tapahtuu.

Ottelusta lisää: https://www.hltv.org/news/30432/og-beat-fnatic-at-iem-new-york-to-make-first-ever-grand-final-appearance

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *