HAVU menestyy, entä ENCE?

HAVU sai kutsun Flashpoint 2 suljettuun turnaukseen ja otti heti avausottelussa voiton Team Heretics vastaan kartoin 2-0. HAVU voitti oman valintansa Miragen 16-12 ja vielä heti perään ranskalaisjoukkueen valinnan eli Nuke jatkokierrosten jälkeen 17-19. Nyt kun ENCE pelaa loppuviikolla (TO) Dreamhack Open Fall 2020 turnauksessa Northia vastaan ovat Sami ”xseveN” Laasanen ja Elias ”Jamppi” Olkkonen vaihtaneet jälleen paikkoja eli Jamppi pelaa HAVU:ssa ja xseveN ENCE:lle. Hereticsiä vastaan ei Jamppi ollut parhaimmillaan, mutta ei hän ole ENCE:nkään riveissä viime kamppailuissa ollut aivan tikissä. Nyt kuitenkin avausottelussa Lasse ”Zoree” URonen, Olli ”sLowi” Pitkänen, Joonas ”doto” Forss sekä Eetu ”sAw” Saha ja Elias ottivat selkeän voiton – miten jatkuu nyt tiistaina?

Tiistaina HAVU kohtaa romanialaisen Nexuksen, joka sekin on tehnyt tiimin sisällä pelaajavaihtoja ja on nyt joukkueena maailmanlistan sijalla 43, mikä on Nexuksen paras sijoitus. Nexuksella on voitto alla forZesta juuri Flashpointissa, mutta muuten joukkue on pelannut näitä ”toisen tason” joukkueita vastaan.

HAVU:n pitäisi tavallisena päivänä pystyä Nexus voittamaan ja siksi valintamme on HAVU voittoon tiistain kamppailussa. Ennakkoasetelmissa HAVU on suosikki myös vedonlyöntioperaattoreiden papereissa ja sille tarjotaan 1,4-1,6 voittokertoimia.

Valintamme: HAVU voittajaksi Nexusta vastaan.

Nexuksen jälkeen vastaan tulisi voittaja North-Gambit parista ja sen jälkeen olisi tie avoin Flashpoint 2:n Grand Finaliin, jossa vastaan tulisi otteluiden GODSENT/Winstrike ja Virtus-pro/Endpoint otteluparien jatko-ottelun voittaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *