Tänään valintana OG

Jatketaan myös tänään eiliseen tyyliin päivän CS:GO kohteesta. Jos eilen HAVU teki oman ottelunsa jännittäväksi ja voitti lopulta kartoin 2-1 edeten FunSpark ULTI:in kamppailemaan 300 000 dollarin palkintopotista.

HAVUn voitto forZesta oli joukkueen viides voitto putkeen ja voitot tulivat Nukesta ja Dust2:sta. forZe vei Miragen 16-14, vaikka siinäkin HAVU antoi hyvän vastauksen. HAVU ja xseveN ovat löytäneet toisensa.

ESL One Köln 2020

Ylemmän osion välierät, Sprout vs OG. Saksalainen Sprout on maailmanlistan 40, joukkue on pelannut tällä kokoonpanolla nyt 3 kuukautta eikä tulokset ole olleet pelkästään positiivisia. Joukkue häivis juuri FunSpark karsinnoissa sekä HAVU että AGO kohtaamiset ja voitto Nemigasta oli vain alun huumaa. Joukkue voitti kuitenkin BIG tiimin 18.päivä suoraan 2-0. Vaikka Sproutin voitto BIG:istä oli yllätys, ei aivan suuri sellainen, sillä neljästä edellisestä kohtaamisesta BIG oli jo hävinnyt kolme Sproutille, joten saksalaisten kohtaamiset olivat jo aiemmin syystä tai toisesta useimmiten kääntyneet Sproutille. Samalla kun Sprout otti niskalenkin BIGistä, heidän lauantain vastustajansa OG otti 2-1 voiton NiP ninjoista.

OG otti hienon taisteluvoiton NiP:istä, mutta helppoa se ei ollut, onneksi OG:n Valdemar ’valde’ Bjørn Vangså oli terässä, ja auttoi joukkueensa monessa kohtaa ottamaan tarvittavat osumat. Myös OG:N Aleksi Virolainen oli hyvässä vireessä, sitä ja muiden tiimiläisten mantuu, NBK-, ja ISSAA onnistumisia tarvitaan tänään. OG lähtee suosikkina, mutta olemme jo nähneet ennestään, että CS:GO otteluissa voi käydä aivan miten vain.

Ps. OG nähdään myös syyskuussa alkavassa Maltan ESL Pro Liigan EU Divisioonassa. OG:n lisäksi meitä kiinnostavat myös luonnollisesti suomalainen ENCE sekä suomalaisedusteinen GODSENT.

Tämän päivän valinta kuitenkin OG, joka saa noin 1,5 kertoimia ympäri eri vedonlyöntioperaattoreiden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *