Tilipäivä CS:GO lauantai-illassa?

Tänään lauantaina olisi tarjolla parinkin suomalaisen ammattilaisen edustamien CS:GO joukkueiden ottelut. Ensimmäisenä tulessa klo 18:30 DreamHack Openin Gambit vs FunPlus Phoenix ja myöhemmin kymmeneltä cs_summit 7:ssa OG vs Heroic. Kummassakin kamppailussa suomalaisten edustamat FPX ja OG lähtevät haastajina otteluihinsa.

Ottelu 1: FPX vs Gambit

FPX sai jo vähän peliotteesta kiinni uudella kokoonpanolla ja kenties Chris ”⁠chrisJ⁠” de Jong näyttää osaamistaan sillä tasolla, että mies kiinnitetään joukkueeseen ”lopullisesti”. Se olisikin omalla tavalllaan hyvä Jesse ”zehN” Linjalan edustamalle kokoonpanolle. FPX pelasi edelliset pelit hyvin, joten ei olisi kovinkaan mahdotonta, että illan ensimmäisessä suomikamppailussa voittajaksi nousisi nimenomaan FPX. Kertoimet vaihtelevat vedonlyöntioperaattorilta toiselle, mutta useimmat antavat hyviä reilun kakkosen ja lähes kolmosen kertoimia FPX:lle.

Totta kai Gambitilla on se etu, että joukkue on pelannut tällä kokoonpanolla viime vuoden elokuusta ja noussut jo maailman rankinglistalla sijalle 13. Gambit on kahdeksan pelin voittoputkessa ja kaatuneita ovat mm. Spirit, Sprout, Sinners, Nemiga, Winstrike, forZe… edellinen tappio tuli joulukuussa Virtus.prolle.

Tämä on siis välierävaihe ja tappiosta tienaa 6000 dollaria, mutta voitolla etenee finaaliin, missä vastaan asettuu voittaja kamppailusta BIG vs Spirit – ja jaossa finaalissa 35 000 ja 15 000 dollaria ja niitä joukkueen kaipaamia pisteitä rankingin nostamiseksi.

Valinta: Voitto FPX kartoin 2-1

Ottelu 2: OG vs Heroic

Näiden kohtaaminen päättyi viimeksi Heroicin 2-0 karttavoittoon, mutta mikä on tämän päivän pelilataus?

Jos illan ensimmäisessä koitoksessa on kohtuu tasaiset joukkkueet vastakkain niin samoin on itseasiassa myös klo 22 alkavassa cs_summit 7 puolivälierissä, missä OG kohtaa Heroicin. Matkaa finaaliin olisi vielä tämä ja seuraava fnatic/Cloud9 ottelu ja finaalissa sitten mouseports tai Virtus.pro/NiP vastassa.

OG maailmanlistan seiska ja 100 % tanskalainen Heroic kuudentena! Edellisestä kohtaamisesta on jo nelisen kuukautta ja silloin Heroic voitti sekä Nuken että Infernon ja OG:n voitosta on jo puolisen vuotta. Molemmilla on pelit ailahdelleet ennen tätä, ja kuten Aleksi Virolainen omassa Twitterissä sanoi, että Dignitas voitto ei ollut nätti, mutta voitto kuitenkin.

Heroic otti voiton brasseista eli MIBR kaatui 2-1, mutta sitä ennen tuli ousesportsille turpaan 0-2 ja Furialle 1-2 ja Liquidille 0-2, eli voitot vain kahdesti MIBR…. OG vähän samassa veneessä eli kaksi voittoa Dignitas mutta tappiot fnatic, FURIA ja BIG. Jostain syystä kuitenkin monet euroopassa pitävät ottelun suosikkina tanskalaista Heroic tiimiä!

Vaikka OG ei ole esittänyt läheskään parasta peliään, me odotamme siltä voittoa illalla, ja yhdistämällä FPX ja OG pääsee toimistolla kuin toimistolla lähes kutosen kertoimeen, eli lauantai voi olla tilipäivä.

Valinta: OG

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *