Lauantaina jännitystä Virtus.pro vs OG

CS:GO korkeimmalla tasolla ei paljon suomalaisia ole tulessa ollut viime aikoina. ENCE:n heikot esitykset ja HAVU:n tulevaisuus ovat osoitus siitä, että e-Urheilu on Suomessa ottanut vasta ensimmäisiä askeleita ja muut joukkueet kuten KOVA, hREDS ja muut tulevat kehittymään ajan saatossa ja vähitellen saattavat päästä CS:GO top30 listoille. Samalla pitää myös ymmärtää, että CS:GO tiimeissä ja muissa e-urheilun joukkueissa tapahtuu vähitellen se sama todellisuus kuin muussakin joukkueurheilussa: raha ratkaisee.

Lauantaina klo 18 alkavassa Flashpointin välierävaiheessa vastakkain asettuu itäeuurooppalainen koontijoukkue, joka koostuu parista kazakstanilaisesta, yhdestä venäläisestä, yhdestä uzbekista ja yhdestä latvialaisesta, mutta joilla yhteinen kieli lienee kuitenkin venäjä. Virtu.pro on nykyisellä HLTV:n rankinglistalla sijalla 14 ja sillä on viime aikoina voitot mm. Gen. G, Cloud9, Espada sekä forZe. Vastaavasti Euroopan joukkue eli OG on voittanut peräkäin Gen.G:n ja Cloud9, mutta ennen niitä peli ei ollut kasassa. OG:n joukkue on koottu ympäri Eurooppaa ja mukana on myös suomalainen Aleksi ”Aleksib” Virolainen, jonka vuoksi joukkuetta näinkin paljon seuraamme. OG:n lisäksi seurannassa on meillä myös GODSENT, joka sekin on koontijoukkue yhdellä suomalaisella jäsenellä.

Mikä on sitten tämän illan ottelun kulku? Virtus.pro on tilastollisesti hienoinen voittajasuosikki ja se voitti OG:n huhtikuussa 2-1 ottaen voitot Infernossa ja Overpassilla, antqaen OG:lle Dust2:n. Virtus.pro on ollut viimeiset kuukauden hyvässä iskussa kun vastaavasti OG:n pelit vaihtelevat todella paljon ja välillä jopa ilman näkyvää syytä. Onko siis syytä olettaa, että kaikki ei ole aivan kunnossa OG:n sisällä? Onko joku tyytymätön tilanteeseen, vai mikä mättää? OG:n tiimillä on kuitenkin rankinsijoitus korkea, ja sen perusteella ja tiimin osaamisentason tietäen, pitäisi OG:n viedä tästä voitto ja pysäyttää Virtus.pron eteneminen.

Valintamme Veikkaukseltakin hyvän kertoimen saava OG.

Seuraa ottelua livenä: https://www.hltv.org/matches/2345308/virtuspro-vs-og-flashpoint-2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *