Tänään HAVU vs Lyngby Vikings

Tanskalaisjoukkue osoitti 2-0 voitollaan rammasta Dignitaksesta, että tiimi osaa kyllä pelata eikä turhaan ole maailman ranking top100 listauksella. Toisaalta joukkueen 7-16 tappio GODSENT tiimille esitte enemmän sitä todellisuutta, millä tasolla tiimi toimii.

Tänään HAVU kohtaa tanskalaisporukan ensimmäistä kertaa ja onneksi kyseessä on bo3 eli paras kolmesta kohtaaminen, sillä yhden kartan kamppailut ovat aina osittain myös sattumasta kiinni, paras kolmesta kertoo jo enemmän joukkueiden tiimihengestä ja valmistautumisesta kamppailuun ja erilaisiin karttoihin.

HAVU lähtee selkeäni suosikkina otteluun, kylläkin Veikkauksen antama 1,3 kerroin on alakantiin ja sen pelaaminen on jo suomalaisittainkin arveluttavaa, kertoimen pitäisi olla siellä 1,4-1,5 luokassa sillä tanskalaisilla on kuitenkin hyvä kokemus paristakin valittavissa olevasta kartasta, joten aivan takkiauki eivät suomalaiset voi kamppailuun lähteä.

HAVU ehti jo nauttia menestyksen nektaria ja oli parhaimmillaan maailman ranking sijalla 21, mutta sittemmin on vaikeuksia riittänyt. Nykyinen kokoonpano hakee vielä paikkaansa, mutta HAVU:n pitäisi tanskalaiset kuitenkin tänään voittaa, jollei muuten niin suomalaisella sisulla.

Jos saat HAVUlle yli 1,4 kertoimen, poimi se.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *